ДЕТСКА СОБА РАВЕН - КУПИ НА РАТИ
, , ,

ДЕТСКА СОБА РАВЕН

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 59,300ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Лежај: 146 x 210 x 88 cm (140 x 200 душек)
Висина на лежај: 42 cm
Наткасна: 50 x 41,5 x 48,5 cm
Биро: 150 x 60 x 74 cm
Библиотека: 60 x 41,5 x 192,5 cm
Плакар: 170 x 61 x 210 cm
БЕСПЛАТНА  ДОСТАВА