ДЕТСКА СОБА РИНО - КУПИ НА РАТИ
, , ,

ДЕТСКА СОБА РИНО

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 38,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Лежај: 125 x 205 x 75 cm (за душек 120х200 cm)
Плакaр: 95 x 50 x 200 cm
Библиотека: 60 х 40 х 190 cm
Биро: 120 x 55 x 75 cm
Фиокар:100 x 40 x 130 cm
Натказна: 50 x 40 x 55 cm
Висококвалитетна иверка со дебелина 18 мм
Детска соба изработена од висококвалитетна иверка со деб.18мм во корпус сонома и лице сива и жолта
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА