ДЕТСКА СОБА ТЕЕН РОЗЕ - КУПИ НА РАТИ
, , ,

ДЕТСКА СОБА ТЕЕН РОЗЕ

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 25,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Лежај со натказна: 170 x 200 x 80 cm
Плакaр: 90 x 48x 200 cm
Комода (фиокар): 60 x 40 x 60 cm
ТВ Комода: 80 x 40 x 30 cm
Биро: 100 x 50 x 77 cm
Боја: Бела со розе
Материјал: Висококвалитетна иверка со дебелина 16 мм
Детска соба изработена од висококвалитетна иверка со дебелина 16мм.
Подница за лежајот не е вклучена
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА