Електричен камин ART FLAME MARKUS - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Електричен камин ART FLAME MARKUS

MARKUS

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 27,040ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Монтирање на ѕид без рамка

Моќ: 750/1500 W

Димензии (Ш x В x Д): 840*450*131 mm

Погоден за простории : 20 m²

Напон: 220/240 V

Електронски тајмер: Да

Сигурносен термостат за прегревање

Бренд

Продавница