ЕПИЛАТОР PHILIPS LUMEA SC1994/00 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

ЕПИЛАТОР PHILIPS LUMEA SC1994/00

Philips

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 20,560ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

IPL Фотоепилатор за отстранување влакна
Блесоци: 250.000, до 20 години употреба
Интегриран УВ филтер
Ја заштитува кожата од УВ светлина
Поставки за светлосна енергија: 5
Прилагодлив на вашиот тип кожа
Интегриран безбедносен систем
Спречување од ненамерно трепкање
Адаптер: 24 V/1500 mA
Време на апликација
Долниот дел на ногата: 15 мин
Пазувите: 2,5 мин
Линија за бикини: 4 мин
Области на лицето: 2 мин
Оптимизирајте ја вашата рутина со апликацијата Philips Lumea IPL
Бесплатна апликација која Ви помага да го планирате
распоредот за третирање и Ве води низ секоја сесија чекор по чекор.
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница