ФОТЕЛЈА ТРЕНТО - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

ФОТЕЛЈА ТРЕНТО

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 15,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Височина седиште на тросед: 46
Димензија: 111 х 96 х 92
Длабочина на седиште на тросед: 54
Седиште: сунѓер HR-35, деб. 14 cm
Подлога под седиште: еластична гуртна за седиште, над ел. гуртна памучно палтно
Наслон: перници полнети со силиконски снегулки
Подлога под наслон: еластична гуртна за наслон
Ногари: дрвени
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА