ФРИЖИДЕР BEKO RCNA 366 K40 XBN - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

ФРИЖИДЕР BEKO RCNA 366 K40 XBN

Beko

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 33,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Систем за ладење: NeoFrost
Dual Cooling/LED светлување
Нето капацитет: 324 L
Капацитет на фрижидерот: 215 L
Капацитет на замрзнувачот: 109 L
Капацитет на замрзнување: 5kg/24h
Потрошувачка на енергија годишно: 249kWh
Потрошувачка на енергија дневно: 0.7kWh
Ниво на бучава: 38dB
Димензии: 185 x 59.5 x 67 cm
ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница