Правосмукалка Gorenje VC2321GPLW - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Правосмукалка Gorenje VC2321GPLW

Gorenje

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 8,610ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Максимална моќност на моторот: 2.300 W
За суво чистење
Волумен на вреќичката: 3 l
Тип на цевка: Телескопска
Дијаметар на цевката: 35 mm
Должина на телескопската цевка: 90 cm
Број на текстилни вреќички: 1
Додатоци: 3
Голем досег (кабел, црево и цевка): 8 m
ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница