HAMACHI CRUISER 250 - КУПИ НА РАТИ
, , ,

HAMACHI CRUISER 250

Lifan

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 133,410ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Модел: HAMACHI CRUISER
Мотор: 250cc – 4T Моќност: 17,6 КС
Ладење: Воздушно ладење
Стартер: електричен
Пренос: Ланец
Масло за подмачкување: Катана со целосна моќност
Акумулатор: 12N9F-MF Предни / задни сопирачки: диск / подлога на сопирачките
Должина / Ширина / Висина: 2.250 mm / 850 mm / 1.140 mm
Предни / задни гуми: 3,00-18 / 130-90-15
ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница