Hamachi YX 250 Enduro - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Hamachi YX 250 Enduro

HAMACHI

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 116,865ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Тип мотор: Едноцилиндричен, 166FMM, 223cc – 4T – 14 КС

Ладење: Воздушно се лади

Стартер: Eлектричен

Отвор x Удар 70 mm x 65 mm

Палење: CDI

Сооднос на компресија: 9,2:1

Расчистување од земја: 250 mm

Должина / Ширина / Висина:  2.200 mm x 770 mm x 1.160 mm

Основа на тркала:  1.450 mm

Свеќичка:D8RTC

Предни / задни гуми:  3,00-21 / 4,60-18

Предни / задни сопирачки:диск / диск

Бесплатна испорака

Бренд

Продавница