Базен prism frame Intex 457×122 cm - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Базен prism frame Intex 457×122 cm

Intex

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 34,490ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии 457 × 122 cm
Материјал 3 слоја од SUPER-TOUGH® патентиран материјал
Сива боја
Тежина 71 kg
Фабричка гаранција 1 година
Капацитет (литри) 16805 l
Длабочина на водата 90% полн (cm) 107 cm
Дебелина на ѕид (mm) 0.58 mm
Дебелина на под (mm) 0.51 mm
Вклучена подлога 472 x 472 cm
Вклучена прекривка
Филтер пумпа со капацитет од 3407 l / h
Скала 122 cm
Сет за поправка и лепење вклучен
ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА
БЕСПЛАТНА  ДОСТАВА

Бренд

Продавница