INTEX Базен со конструкција 488×122 cm - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

INTEX Базен со конструкција 488×122 cm

Intex

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 59,790ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Боја антрацит
Тежина 90.6 Kg
Димензии L x W x H – 4.88 x 4.88 x 1.22 m
Вклучени скали, покривка, тарпаулин постоље, пумпа
Галвинизирана челична рамка
Трослојна издржлива гума
Песочна пумпа со капацитет од 4,500 l/h
Капацитет на вода 19,156 литри на 90% полнење
ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница