INTEX Базен Prism Frame 400x200x122 СМ - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

INTEX Базен Prism Frame 400x200x122 СМ

Intex

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 53,580ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии: 400x200x122 cm
Капацитет: 8.418 литри (90%)
Скали
Пумпа со филтер 2.006 литри на час
Надворешна боја: Gray
Внатрешна боја: Blue Mosaic
ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница