Бензинска моторна пила Iskra ERO IE-GC401 - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Бензинска моторна пила Iskra ERO IE-GC401

Iskra

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 10,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Зафатнина на моторот – 40,1 cm3
Номинална излезна моќност: 1.4 kW
Тип на мотор: двотактен
Воздушно ладење на моторот
Вртежи во минута при слободен тек: 2700-12000мин-1
Резервоар за гориво – 310 ml
Резервоар за моторно масло – 180 ml
Должина на меч – 355 mm
Погонски чекор: 9525 mm (3/8″)
Тежина – 6 kg
ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

 

Бренд

Продавница