Убодна пила Iskra ERO IE-JS710 - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Убодна пила Iskra ERO IE-JS710

Iskra

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 4,500ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Напон: 220-240V ~ 50/60Hz
Моќност : 710 W
Подесувачки агол на сечење: од 0-45°
Број на движења – празен од: 1000 – 3100 min-1
Должина на движењето 23 mm
Променлива брзина
Пулсирачки од: 4 степени
Димензии на пакувањето (во mm) : 215 (Д) x 84 (Ш) x 280 (В)
ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница