Iskra ERO IE-RH32K-1500 Хилта - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Iskra ERO IE-RH32K-1500 Хилта

Iskra
Нема инфо.

Карактеристики:

Напон: 230-240V ~ 50Hz
Моќност: 1500W (max)
Ударна моќ: 5.5 J
Брзина без оптоварување:
• при вртење: 0–880 min-1
• при удар: 0–4350 min-1
Максимално дупчење на:
• железо: 13 mm
• бетон: 32 mm
• дрво: 42мм
Додатоци:
• плоснато длето: 14×250 mm
• конусно длето: 14×250 mm
• сврдел: 8,10,12×150 mm
• заштита од прашина
SDS+ систем
Додатна рачка
2 години гаранција
Доставата на овај продукт е бесплатна

8,999ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница