Сабјеста пила Iskra ERO IE-RS710 - КУПИ НА РАТИ
-17%
, , , , ,

Сабјеста пила Iskra ERO IE-RS710

Iskra

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 5,000ден 6,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Напон: 220-240V ~ 50Hz
Моќност : 710W
Подесувачки агол на сечење: од 0-45°
Број на движења – празен од: 0 – 2500 min-1
Должина на движењето – 20mm
Променлива брзина
Дебелина на сечењето:
дрво – 115mm
железо – 3mm
Прибор (пили):
1 пила за дрво
1 пила за метал
Димензии на пакувањето (во mm) : 490 (Д) x 80 (Ш) x 190 (В)
ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница