Ударна дупчалка во мајсторска гарнитура Iskra GX-BMC002 - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Ударна дупчалка во мајсторска гарнитура Iskra GX-BMC002

Iskra

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 3,500ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Јачина: 500W

Напон: 230-240V~50Hz

Брзина на вртежи: 0-3000/min-1

Глава: ø 13mm

Должина на кабел: 1,5m

Димензии на пакување (В mm): 315 (Д) x 95 (Ш) x 340 (Д)

Нето тежина: 3,625 kg

Бруто тежина: 3,75 kg

Гаранција 24 месеци

Димензии на амбалажа (v mm): 410 (Д) x 380 (ш) x 340 (В)

Сетот на рачни алати се содржи од: Столарски чекич 227g, Комбинирана клешта, Клешта која се подесува, Магнетски додаток за додавање, Тапетарски нож, Метро (2 m)
Сет на насадни клучеви, Сет 25 mm додаток, Сет за бушење, Типли

Доставата на овај продукт е бесплатна

Бренд

Продавница