Iskra JC-229 чистач на пареа - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Iskra JC-229 чистач на пареа

Iskra
Нема инфо.

Напон: 220-240V 50 / 60Hz

Моќност: 1300W (максимум)

Должина на кабел: 5м

Чисти и дезинфицира со пареа од 100-120 ° C

Резервоар за вода 380 ml

Резервоар за средство за чистење

Димензии на пакувањето (LxWxH mm): 245x170x510

Бруто тежина: 3,2 кг

24 месеци гаранција

5,500ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница