Бензинска коса / тример за трева Iskra TU520SEU - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Бензинска коса / тример за трева Iskra TU520SEU

Iskra

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 12,600ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

1,4 kW двотактен мотор со зафатнина од 51,7 cm3
За подолга и непрекината работа опремен е со резервоар од 1,2 литри гориво
Волумен на моторот: 51,7 cm3
Моќност: 1,4 kW (2,0 KM)
Број на вртежи на моторот (глава со конец): 6525 вртежи во минута
Број на вртежи на моторот (глава со острица): 6900 o / min
Мотор: двотактен
Волумен за гориво: 1,2 л
Должина на рачка: 1640 мм
Со две рачки
Глава со конец: ø 430 mm
Глава со отвор: ø 255 mm
ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

 

Бренд

Продавница