Вибрациска игла за бетон на високи фреквенции- центричен спој Iskra ERO IE-50-6 - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Вибрациска игла за бетон на високи фреквенции- центричен спој Iskra ERO IE-50-6

Iskra

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 8,999ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Дијаметар на иглата: 50 mm

Должина на челична вибрирачка игла: 600 mm

Должина на вибрационото црево: 6 m

Дијаметар на вибрационо црево: 32 mm

Поврзување со вибрирачка игла: центрично поврзување

Фреквенција на вибрации: 185 Hz

Моќност: 65 Mn

Нето тежина: 17,8 kg

Бруто тежина: 18,8 kg

Бесплатна испорака

Бренд

Продавница