Italjet 8m Charger - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Italjet 8m Charger

Italjet

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 124,185ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Моќност: 1 cylinder, 49cc – 2T
Тип на мотор: 49cm3
Мотор: 50cc – 2 Stroke
Сооднос компресија: 7.8:1
Ладење: Водено
Стартер: Елекреичен/ Курбла
ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница