ITALJET DRAGON A8-2T - КУПИ НА РАТИ
, ,

ITALJET DRAGON A8-2T

Italjet
6 Продажби

одел: Italjet Dragon RS-2T
Моќност: 4.425 hp / 7500r.min
Тип на мотор: 1 cylinder, 49cc – 2T
Мотор: 50cc – 2 Stroke
Сооднос компресија: 7.8:1
Ладење: Воздушно
Стартер: Елекреичен/ Курбла
Работен волумен на цилиндарот: 50 цц
Палење: Capacitor discharge ignition (CDI)
Одстапување од земјата: 120mm
Тежина: 110 kg
Капацитет на резервар: 5 L
Length x Width x Height: 1,850mm x 710mm x 1,130mm

93,500ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница