Камин на пелети Tim Sistem Rittium 7 - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Камин на пелети Tim Sistem Rittium 7

TIM SISTEM

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 49,660ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Максимална моќност :  6,8,10 kW
Димензии: (ШxДxВ): 457 x 570 x 996 mm
Погоден за : 55 m²
Тежина: 108 kg
Гориво дрвени пелети вид Ø 6mm L≈30mm
Одвод на чад: Ø 80 mm
Провев во оџакот: 10-14 Pa
Капацитет на резервоарот: 19 kg
Напон: 230±15% V
Фрекфенција: 50Hz
Електрична сила при работа: 55- 160W     *
Електрична сила при палење: 400- 450W    **
Номинален степен на искористеност: 87,6%
Редуцирана моќност :2,87 kW
Номинална потрошувачка на пелети:  2,4 kg
Редуцирана потрошувачка на пелети: 0,8 kg
Редуцирана емисија на CO (13%O2) 0,0133%
Максимална температура на издувните гасови:160 °C
Содржина на прашина:45,4 mg/m³
Работна температура: 5 ÷  60 °C
Температура на складирање: 10 ÷  60°C
Максимална релативна влажност (без кондензација): 87,6%* Во зависност од тоа кои вентилатори се вклучени како и моторот на редукторот
** Запалувач и вентилатор на издувните гасови вклучени на (400W), a моторот на редукторот повремено се исклучува
ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

 

Бренд

Продавница