Камин Prity PLW25 - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Камин Prity PLW25

PRITY

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 145,400ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Максимална моќност: 26 + 2 kW
Препорачана површина 180 – 200 m2
Вкупна моќност : 28 кw  (воздушно 2kw  радијатори 26kW )
Редуцирана вкупна моќност: 8 kW
Големина ( a x b x h /cm) : 56 x 60 x 99 cm
Teжина: 168 kg
ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

 

Бренд

Продавница