Комбиниран фрижидер KONCAR HC1A 60348BF - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Комбиниран фрижидер KONCAR HC1A 60348BF

Končar
Нема инфо.

 • Вкупен волумен: 348 l
 • Димензии (ВхШхД): 186×59,5×65 cm
 • Автоматско одледување на просторот за ладење
 • Рачно одледување на просторот за замрзнување
 • Регулација на температура
 • LED осветлување на внатрешноста
 • 4 стаклени полици во ладилникот
 • 2 стаклени полици во замрзнувачот
 • 1 сад за зеленчук (со контрола на влажност)
 • 2 сада за коцки мраз
 • Лопатка за мраз
 • Ногарки за нивелирање
 • Променлив смер на отварање на вратата
 • Разладно средство: R600a
 • Количина на разладното средство: 0,053 kg
 • Капацитет на замрзнување: 4,5 kg/24h
 • Климатска класа: T/SN
 • 1 компресор
 • Напон: 220-240 V~
 • Струја: 0,76 A
 • Енергетска класа: A+
 • Потрошувачка на енергија kWh/год: 306
 • Нето капацитет на ладилник (5°C): 230 l
 • Нето капацитет на замрзнувач: 106 l
 • Бучност: 41 dB(A)
 • Потрошувачка на енергија kWh/24 h: 0,838
 • Диманезии на спакуван производ: 192×66,4×72,8 cm
 • Маса на апаратот нето/бруто: 69/74 kg
 • Гранација 3 години

18,980ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница