Машина за садови Koncar PP 60.BLC5 - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Машина за садови Koncar PP 60.BLC5

Končar

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 18,950ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Капацитет на перењето/Број на комплети : 12

Енергетска класа А+

Ефикасност за перењето A

Ефикасност на сушењето B

Број на температури: 4

Број на програми : 5

Димензии (VxŠxD): 85x60x60 cm

Времетраење на стандарден програм: 150 минути

Потрошувачка -на годишно ниво: 231kWh /на циклус: 1,05 kWh

Потрошувачка на вода: 15 литри

Бучавост: 54 dB (re 1 pW)

Бесплатна достава

Бренд

Продавница