Машина за садови Koncar PP 60.SLC5N - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Машина за садови Koncar PP 60.SLC5N

Končar
Продажби 1

Капацитет на перењето/Број на комплети : 12

Енергетска класа А+

Ефикасност за перењето A

Ефикасност на сушењето А

Број на температури: 4

Број на програми : 5

Димензии (VxŠxD): 84,5 x 60 x 60 cm

Температури: 40-50-65-70 °C

Времетраење на стандарден програм: 165 минути

Напон : 220-240 V

Потрошувачка -на годишно ниво: 258 kWh

Потрошувачка на вода: 12 литри

Бучавост: 54 dB (re 1 pW)

Бесплатна испорака

17,940ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница