KONCAR Вграден сет фурна и плотна UGS - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

KONCAR Вграден сет фурна и плотна UGS

Končar

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 24,550ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Вграден сет UGS 1 (UPV659CV1 рерна / UKE6040K.CM1 плоча)
РЕРНА
Боја црна
Димензии ВхШхД: 59,5/59,5/55 cm
Функции: 9
Светло
Горен греач: 1,2 kW
Долен греач: 1,1 kW
Инфра греач: 1,4 kW
Кружен греач: 2 kW
Решетка и длабока тава
Сигнален саат
Вентилатор
Напон: 230 V~
Енергетска класа: A
Потрошувачка на енергија во класичен систем: 0,86 kWh
Волумен: 65 l
ПЛОТНА
Приклучна сила : 6 kW
Боја : црна
Без рамка
4 полиња за готвење
-Предна лева површина за готвење: ел. зона ø18см / 1,8кВт
-Десна зона за готвење: ел. зона ø14см / 1,2kW
-Задно лево место за готвење: ел. зона ø14см / 1,2kW
-Десно место за готвење: ел. зона ø18см / 1,8кВт
Димензии: в/ш/д 52×59 cm
Стаклокерамичка
Контрола на допир
Електрично поврзување: 1N
Напон: 230V
ГАРАНЦИЈА НА СЕТОТ 3 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Продавница

Бренд