КУЈНА БЛОК ЛИНА - КУПИ НА РАТИ
, ,

КУЈНА БЛОК ЛИНА

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 33,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Горен ред: L 240х W 30 х H 72 cm
Долен ред: L 360 х W 60 х H 91 cm (55 cm длабочина на елементите)
Плотна: дебелина 3,9 cm
БОЈА
– Лице: Сонома Арвен
– Корпус: Сонома Арвен
-Боја на работна плотна: даб Коњак
МАТЕРИЈАЛ: МДФ (лице) и корпус висококвалитетна иверка со дебелина 18mm
Кујна изработена од МДФ во Сонома Арвен боја со дебелина 16мм (лице) и иверка во Сонома Арвен боја (корпус) со дебелина 16мм
Механизми за меко затворање
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА