СПАЛНА ЛАЈТ - СИТИ - КУПИ НА РАТИ
, , ,

СПАЛНА ЛАЈТ – СИТИ

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 24,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Должина на плакар: 180
Димензја на лежај: 164,5 x 206 x 84
Димензија на плакар: 180 x 52,5 x 201
Димензија за спиење: 160 x 200
Димензија на наткасна: 40 х 33,5 х 36
Боја: бела со црна
Вид плакар: ормар
Плакар со огледало: да
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА