КУЈНА БЛОК ЗЕТА СОНОМА- ОНЛАЈН СИТИ 977 - КУПИ НА РАТИ
, ,

КУЈНА БЛОК ЗЕТА СОНОМА- ОНЛАЈН СИТИ 977

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 34,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

ДОПОЛНИТЕЛНИ ДИМЕНЗИИ Горен ред: 242 х 30 х 72 cm Долен ред: 242 х 60 х 91 cm (55 cm длабочина на елементите) Работна плотна: деб. 3,9 cm
БОЈА Сонома арвент 629 (лице) – Бела софт (корпус) Боја на работна плотна: Црн камен
МАТЕРИЈАЛ Висококвалитетна иверка од 16мм
ОПИС Кујна изработена од висококвалитетна иверка со деб. 16мм и канттрака од 0,45мм.
ПРЕДНОСТИ Механизми за меко затворање
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА