Лежај Кет - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Лежај Кет

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 19,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии надворешно: 165 х 205 х 90 cm
Висина на лежај: 40,5 cm
За душек: 160 x 200 cm
Натказни: 45 х 41 х 30 cm
Изработка: Лежај изработен од високо квалитетна иверка од 18mm. Со четири фиоки за складирање (две странично и две напред)
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА