Лежај Масимо - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Лежај Масимо

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 10,800ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Надворешни димензии: 226 x 206 х 78 cm

Димензии за душек: 160 х 200 cm

Изработка: Лежај изработен од иверка со две ноќни шкафчиња

Душекот не е вклучен во цената

Монтажата не е вклучена во цената

Бесплатна испорака