ЛУЛАШКА ДРВЕНА ДАНИ - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

ЛУЛАШКА ДРВЕНА ДАНИ


Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 23,890ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

За 4 деца на возраст од 3-12 години
димензии: (w / d / h): 262/314/230 cm
дијаметар на дрвената рамка: 80 mm
дијаметар на горната летва: 100 mm
во согласност со строгите европски стандарди
лесно дрвото е длабоко импрегнирано
Дизајнирано и изработено во Франција
ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ за пластични делови и јажиња
ГАРАНЦИЈА 10 ГОДИНИ за перфорација на метални делови
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА