Лулашка полу-јајцеста BIANCA - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Лулашка полу-јајцеста BIANCA


Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 9,990ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Изработка од пластифицирани челични цевки и PVC ратан.
Стабилна основа и атрактивен дизајн.
Материјалот на перницата е водоотпорен
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА