Машина за перење Tesla 6.5kg. WF60831M - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

Машина за перење Tesla 6.5kg. WF60831M

Tesla
Продажби 12

Капацитет на перење: 6.5 kg

Обртаи на центрифуга: 800

Енергетска класа: Е

Димензии (цм): 59,5 cm x 85 cm x 40 cm

Број на програми: 23

Одложено започнување: Да (3/6/9 часа)

Ниво на бучава (перење): 80 dB

Гаранција 5 години

Бесплатна достава

12,500ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница