Машина за сушење Samsung DV70TA000TE/LE - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Машина за сушење Samsung DV70TA000TE/LE

Samsung

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 36,800ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Кондензациска машина за сушење со топлотна пумпа

Капацитет 7 kg

14 програми

35 минути брзо сушење

Бучност 65 dB

Годишна потрошувачка на енерија 211 kWh

А++ енерегетска класа

Димензии 60 x 85 x 60 cm

Бренд

Продавница