Мезотерапија - КУПИ НА РАТИ
, ,

Мезотерапија

Козметички Услуги

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 6,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Мезотерапијата е метода што се употребува за длабинско внесување на активни состојки, директно во кожата со цел подобрување на кожата и разубавување. Во кожата се аплицираат претходно припремени коктели за подмладување, освежување, затегнување или стимулација на кожата.

Ефекти од терапијата:

Кожата е свежа и хидратирана

Подобар тен и видливо затегната

Еластична и млада

Капиларите се зајакнуваат и се помалку видливи
Имаме повеќе видови на мезотерапија во зависност од потребите на лицето

 

Се препорачува најмалку 3 третмани