Академија за Дигитален маркетинг и SEO - КУПИ НА РАТИ
, ,

Академија за Дигитален маркетинг и SEO


Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ:

Бидете дел од 3 месечната академија за дигитален маркетинг и SEO

Вкупно часови: 48

Научете ги најновите трендови од дигиталниот маркетинг и добијте можност за вработување во локални ИТ компании, но и во компании од други области кои имаат маркетинг сектор во своето работење

Освен потенцијално вработување, преку Академијата за дигитален маркетинг и SEO ќе добиете знаење за започнување на сопствен бизнис и креирање на успешна маркетинг стратегија за истиот, или пак унапредување на Вашата сегашна работна позиција и кариерен развој.

Во текот на Академијата работите на реални проекти и практични примери преку кои ќе станете дигителен маркетер кој ќе знае да решава и да се справува со различни бизнис проблеми и ситуации

Преку Академијата за дигитален маркетинг и SEO, ќе ги научите основите на маркетингот, ќе добиете знаење за најпознатите канали за дигитален маркетинг и основите за веб дизајн, какои сите клучни аспекти за креирање на веб страна според последните трендови на пазарот. Воедно, ќе научите како да генерирате нови потенцијални клиенти и самостојно да водите различни видови на маркетинг кампањи

После завршувањето на Академијата добивате сертификат на македонски и на англиски јазик

Што изучувате во текот на целата Академија?

Разбирање на е-бизнис и е-трговија
Правила за водење на е-трговија во нашата земја и странство
Генерирање на лидови и нивно конвертирање во продажба, начини, методи и канали
Водење на веб аналитика, генерирање на код за пратење за аналитика, работа во платформа за следење на посети на веб сајт, креирање на извештаи
Оптимизација на веб сајтови или on-site оптимизација, активности и начини кои може да се направат на веб сајтовите со цел да се подигне рејтингот на сајтот при пребарување во интернет пребарувачите
Рекламирање на пребарувачи односно off-site оптимизација, принципи и користење на Google Ads и Bing Ads
Кампањи за е-маил маркетинг и сервиси за емаил-маркетинг
Креирање и водење на кампањи на социјални медиуми: facebook, twitter, linkedin
Блогирање и креирање на платформа за блог, правила за водење на успешен блог