Надградба на коса Tape in - КУПИ НА РАТИ
, ,

Надградба на коса Tape in


Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 0ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Сонот на секоја жена е да има долга и раскошна коса.

Tape in техника
Надградба со лепенки (сендвич техника)
20 лепенки во еден сет
Еден сет е доволен за ретка коса 15,500 ден
Нормална густина на коса 1.5 сет 21,700 ден
За густа коса потребно се 2 сета од 40 лепенки 27,900 ден

Косата е 100 % природна
Должина 55 cm
Потребно е да се прават корекции на 3 месеци
Mоже да се витка, фарба, пегла
Не го менува квалитетот при пеглање или фарбање

За неколку часа добивате целосна трансформација, кој резултатот ке ве воодушеви.