Пакет Vella Shape - КУПИ НА РАТИ
, ,

Пакет Vella Shape

Козметички Услуги

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 8,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Тој е неинванзивен третман кој целосно го преобликува телото и го топи целулитот

Vella Shape апаратот е комбинација од инфрацрвена светлина, биполарна радиофрекфенција и вакум кој продира длабоко во ткивата и ги загрева масните наслаги и околните ткива и ги поттикнува за создавање нов колаген и еластин.

Со овој апарат постигаме:

Обликување тело

Топење масни наслаги

Редукција на целулитот

Подобра циркулација

Лимфна дренажа

Овој пакет содржи:

5 крио терапија

5 2pG

5 ласерска липолиза

3 мадеро

2 лимфни дренажи гратис