Mi Електричен тротинет Про 2 - КУПИ НА РАТИ
, ,

Mi Електричен тротинет Про 2

Xiaomi
2 Продажби

Максимална брзина 25km/h

Досег 30- 45km

Тежина 14.2kg

Кочење E-ABS и дискови

Моќност 300W

Гуми  8.5″ пневматски

Тип на мотор Brushless DC motor

Издржува тежинадо 100kg

Време на полнење 8-9 часа

Тип на батерија Lithium ion батерија

Модел на батерија NED1004-K

Капацитет на батерија  12800mAh/474Wh

Траење на батерија  500 полнења

Бесплатна испорака

32,390ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница