MILAN 3 - КУПИ НА РАТИ
, , ,

MILAN 3

Milan

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 82,980ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

50cc – 4 тактен
Стартер:
Електричен / курбла
Tail light – LED
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Продавница

Бренд