Mirpol скара на ќумур MIR 418 - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Mirpol скара на ќумур MIR 418


Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 13,990ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Полица: Да
Тркала: Да
Ширина на скара: 114 см
Висина на скара: 98 см
Длабочина на скара: 68 см
Должина на решетка: 35 см
Ширина на решетка: 70 см
Материјал: челик, дрво
Примена: за термичка обработка на месо, риба и зеленчук
Посебна врата за додавање јаглен
Опција за контрола на температурата
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА