Очила за сонце RAY-BAN - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Очила за сонце RAY-BAN

Ray-Ban

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 11,500ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Тип на рамка: полн раб / двоен мост
Материјал: месинг
Боја на рамката: розолд
Ширина на мостот: 22 мм
Должина на раката: 145 мм
Форма на рамка: тркалезна
Целокупната ширина на рамката: 136 мм
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Продавница

Бренд