Ласерски печатар G3Q59A HP Lj MFP M130FN - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Ласерски печатар G3Q59A HP Lj MFP M130FN

HP

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 7,590ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Брзина на печатење макс. до 23/А4 стр/мин

Технологија на печатење  Ласерски (ц/б)

Број на бои  1 (black)

Макс. резолуција на печатење  до 600 х 600 dpi, FastRes 1200

Предвиден број на стр. месечно од 150 до 1500 страни, макс 10.000 копии (капацитет на тонер 1.600 стр.)

Меморија на факс  до 1.000 страни

Бренд

Продавница

SPIN TO WIN!

  • Try your lucky to get discount coupon
  • 1 spin per email
  • No cheating
Try Your Lucky
Never
Remind later
No thanks