Печка на пелети Verso VPBS7 - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Печка на пелети Verso VPBS7

Verso
1 Продажби

 • Моќност 7,1KW
 • Боја – бордо/сива
 • Потребна класа на пелети А1- 6мм / 30мм
 • Ефикасност (КПД) 92%
 • Дијаметар на пумпата 80 мм
 • Потрошувачка на палети 0.7 – 1.5 (Kg/H)
 • Капацитет на пелети 17 кг
 • Димензии [WxHxD] 67х28х107 см
 • Тежина: 71 кг
 • Ел. моќ / потрошувачка [V / Hz / W] AC 230V / 50Hz / 100W
 • Енергетска класа А+
 • Топол воздух
 • Термо
 • Контрола со допир преку „touchscreen“
 • Доволна за 160 м3 простор

49,500ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница