Печка Trgoprodukt Thalia Nella - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

Печка Trgoprodukt Thalia Nella

TRGOPRODUKT

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 17,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Моќ 6,5 KW
Погоден за простории до 36 m2
Големина 82 x 45 x 40 cm
Тежина 63 кг
Вид гориво дрво, брикети, јаглен
ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница