Камин на дрва Plamen amity 3 - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Камин на дрва Plamen amity 3

PLAMEN

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 41,400ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Моќ: 8-11 kW
Погоден за простории до 160 m3
Оптимално за простор до 45 m2
Големина ( a x b x h /mm) : 597 x 764 x 519 mm
Тежина : 128,5 кг
Дијаметар на излезниот воздух на гасовите ø120 mm
Висина од подот: 520 mm
Димензии на отворот за ложење(ŠxV): 335 x 190 mm
Ефективност до 75,8 %
ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

 

Бренд

Продавница